Hindsgavl Konferencen 2017


Forskningsnetværket mod Overgreb mod Børn er igen i år arrangør af Hindsgavl Konference, der finder sted til efteråret den 4.-5. september. Konferencen vil sætte fokus på den nyeste viden inden for overgreb og traumer samt tage udgangspunkt i både forskning og praksis. Særtemaerne vil være knyttet til sårbare familier og flygtninge.

Det endelige program samt en oversigt over abstracts og oplægsholdere er tilgængelig her (Hindsgavl konferencen 2017 – Program; Hindsgavl Konference 2017 – Oplægsholder og Abstracts), hvor det ligeledes er muligt at tilmelde sig konferencen.

 

 

Er du barn eller ung?

Har du brug for rådgivning, eller vil du bare vide mere om seksuelle overgreb, der er foregået mellem børn og unge, så læs mere her.


Læs mere »

Er du pårørende?

Er du pårørende til et barn eller en ung, der har udvist seksuelt grænseoverskridende adfærd, kan du læse mere her.


Læs mere »

Er du professionel?

Er du socialrådgiver, psykolog, lærer, pædagog eller plejeforælder - eller har du anden professional kontakt med børn og unge, kan du læse mere her.


Læs mere »